Slå email og push notifikationer til/fra
Opdateret over en uge siden

Når du modtager et nyt opslag eller en besked, kan du vælge at modtage email og/ eller push notifikationer, der sikrer, at du ikke går glip af noget i Famly.

Du håndterer dine notifikationsindstillinger på følgende måde:

• Klik på dit billede oppe i højre hjørne af skærmen

• Klik på Min profil herunder

• På din profil vælger du Notifikationer og beskeder ude til venstre

• På denne side kan du vælge hvor og hvornår du gerne vil modtage notifikationer fra Famly - som email, push notifikation eller begge.

• Husk at afslutte ved at trykke Gem

OBS
Husk at tjekke, at du har givet Famly tilladelse til at sende dig push beskeder i dine generelle indstillinger på din enhed.