Anbefalede tablets og browsere

De enheder, operativsystemer og browsere, der hjælper dig med at få den bedste oplevelse.

Anna Senouci avatar
Skrevet af Anna Senouci
Opdateret over en uge siden

Som med enhver app kan du forbedre hastigheden, ydeevnen og funktionaliteten af Famly med den rigtige browser, enhed og opdateret operativsystem.

Bemærk venligst, at denne artikel vil blive opdateret regelmæssigt. Specifikt vil iOS- og Android-operativsystemversionerne blive opdateret, efterhånden som Apple og Android frigiver opdateringer.

Browsere: Adgang til appen på en bærbar eller stationær PC

Google Chrome-webbrowseren er den mest kompatible med vores desktop-app. Hvis du i øjeblikket bruger en anden browser, f.eks. Edge eller Safari, anbefaler vi kraftigt at hente Google Chrome.

• Sådan henter du Google Chrome: Klik på knappen nedenfor for at tilgå Google Chrome download siden (åbner i et nyt vindue)

• Klik på knappen “Download Chrome” på siden (husk at vælge den korrekte version, alt efter om du bruger en PC eller en Mac)

• Følg instruktionerne

• Efter du har installeret Google Chrome, vil du få et ikon på dit skrivebord. Du kan tilgå din nye browser ved at klikke på dette ikon.

• Gå til app.famly.co og du er klar til at logge ind med din email og personlige kodeord

Du kan gøre Chrome til din standard browser ved at følge denne guide:

Understøttede operativsystemer

Nedenfor har vi samlet en liste over understøttede operativsystemer til Famly-appen. Hvis du kører en ældre version end nedenstående, kan der være fejl, som vi ikke kan rette, og nogle funktioner fungerer muligvis ikke efter hensigten.

• Apple iOS 15

• Google Android 12

• Amazon Fire OS 7

Anbefalede tablets

For at hjælpe dig med at købe det udstyr, der vil give dig den bedste oplevelse med vores app, har vi lavet en lille guide nedenfor.

Generelt bruger de fleste Famly kunder iPads, så det er det, vi har den bedste oplevelse med. Mere generelt anbefaler vi dog følgende:

• Minimum 9 tommer tablets (iPads or Android)

• En model som kan køre en af de følgende OS versioner

• iOS 16 eller højere

• Android 13 eller højere

• FireOS 8 eller højere

• Prøv at anskaffe mellemklasse til avancerede enheder, da de vil give en meget bedre brugeroplevelse og holde i længere tid.

Hold appen opdateret

Du kan downloade appen til Apple iOS-enheder fra App Store og til Android-enheder fra Google Play Store.

Vi anbefaler at du altid holder din app opdateret.

Aktiver automatiske opdateringer af appen

Android

Apple iOS

Nyeste version af Famly-appen

Hvis du har brug for at finde ud af, hvilken version af vores app der er den nyeste, kan du gøre det ved at følge guiden nedenfor:

Android

• Gå til denne side

• Klik på knappen til højre for About this app

• Se efter Version

Appen kan også downloades fra denne side, hvis siden tilgås fra din telefon/tablet

Apple iOS - iPad / iPhone

• Gp til denne side

• Se efter What’s new

• Versionen findes i højre side af denne side

Appen kan også downloades fra denne side, hvis siden tilgås fra din telefon/tablet

Hvilken version kører jeg?

For at se, hvilken version af Famly-appen din enhed kører, skal du se i nederste højre hjørne på login-skærmen, når du åbner appen.

Operativsystem og enhedsproducent

Det er vigtigt, at versionen af operativsystemet (OS) på din enhed stadig modtager sikkerhedsopdateringer for at forhindre sikkerhedsproblemer.

Se efter OS-versionen i felter fremhævet grønt og gult:

Hvis du kører på en enhed med en OS-version i en rød boks, og du ikke kan opdatere OS, så bør du overveje at udskifte enheden.

Sådan finder du OS-versionen på din enhed

Android

• Gå til Indstillinger → Om enhed → Softwareoplysninger → Android-version

Apple iOS

• Gå til Indstillinger → Generelt → Om → iOS-version

Internetforbindelse og hastighed

Appen kører online og opdateres i realtid, hvilket kræver en stabil internetforbindelse. Vi anbefaler, at din internetforbindelse er mindst 10Mbit download og 2Mbit upload. Hvis du vil uploade større filer som videoer, anbefaler vi 10Mbit uploadhastighed.

Hvis du oplever, at appen kører meget langsomt, kan du bruge linket ovenfor til at tjekke din internethastighed, og bruge linket nedenfor til at tjekke status for Famly-appen.