Brukerprofiler

Denne artikkelen går igjennom hvordan du bytter mellom brukerprofilene dine

Anne Sofie Lottrup avatar
Skrevet av Anne Sofie Lottrup
Oppdatert over en uke siden

Hva er brukerprofiler?

Brukerprofilene dine vil hjelpe deg med å holde all informasjon knyttet til en spesifikk barnehage eller et spesifikt barn atskilt, slik at du enkelt kan bytte mellom dem.

Mer spesifikt er en brukerprofil nødvendig når en bruker har brukt samme e-postadresse for flere typer profiler.

Dette kan være:

1. En personlig profil (foreldre- eller barnekontakt) med et eller flere barn som er registrert i mer enn én barnehage, eller

2. En ansatt i flere barnehager

Så hvis du har mer enn én profil, vil du bli spurt om hvilken brukerprofil du vil bruke når du logger på portalen med e-post og passord. Når du har valgt, vil du kun se informasjon som er relevant for den valgte profilen.

Hvordan får jeg tilgang til brukerprofilene mine?

Når du er logget inn på portalen, kan du enkelt endre profilen til en annen ved å velge Bytt til rullegardinmenyen under Profilkonto-menyen øverst til høyre på skjermen.

Når du har byttet til den andre brukerprofilen din, vil du kun se informasjonen du trenger knyttet til den brukeren. Dette betyr at det nå er mindre sjanse for å skrive til feil personer eller på feil sted.

Obs! Hvis du har mange forskjellige profiler, vil et søkealternativ vises når du velger eller bytter profil.

Hva kommer til å endre seg?

Kun nyhetsfeed-innlegg som er relevante for den spesifikke brukerprofilen vil vises. Du vil for eksempel ikke lenger se oppdateringer om barnet ditt i ansattprofilen din.

Kun meldinger som er relevante for den spesifikke brukerprofilen vil vises. Hvis du for eksempel jobber som ansatt i flere barnehager, vil du bare se meldinger som er relevante for barnehagen du er logget inn på.

Kun varsler som er relevante for den spesifikke brukerprofilen vil vises.