Forældre🧸: Meld dit barns fravær

Hvordan kan jeg melde mit barns sygdom, ferie eller fravær?

Opdateret over en uge siden

Som forælder kan du nemt melde dit barn fri uden at skulle ringe eller skrive til daginstitutionen. For at melde dit barn fri gøres følgende:

• Log på Famly

• Klik på dit barns profil i menuen til venstre

• I Aktivitet's fanen under dit barns profilbillede kan du melde dit barn fri, syg eller fraværende

• Klik på den type fravær som du ønsker at melde

• Et nyt vindue åbner. Udfyld de efterspurgte informationer (se billedet nedenfor)

• Tilføj eventuelt en note til daginstitutionen om, hvorfor dit barn holder fri i beskrivelsesfeltet

• Når du har udfyldt felterne, skal du afslutte ved at trykke på Bekræft

• Du har nu meldt dit barn som fraværende i den angivne periode, så daginstitutionen ved besked. De er blevet informeret om, at barnet ikke vil møde op i daginstitutionen på de(n) angivne dag(e).